Κεντρική Επικοινωνία Sitemap
    ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΙΛΟΥ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑΨΙΟΥ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΥΛΟΥ ΑΕΡΟΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Εταιρεία


 

Η εταιρεία Καζάκος δραστηριοποιείται στο χώρο των κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης (σφολιάτα, κρουασάν, κουρού, μπριός, προϊόντα ταψιού) τα τελευταία 44 χρόνια. Ακολουθώντας πιστά αγαπημένες συνταγές χρόνων, η ΑΦΟΙ ΚΑΖΑΚΟΥ Ο.Ε. κατέχει σημαντική θέση στο χώρο του γρήγορου γεύματος.

Με κύρια χαρακτηριστικά της, τη σταθερή ποιότητα, τη γρήγορη εξυπηρέτηση, την ευελιξία της μονάδας παραγωγής και τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής, έχουμε καταφέρει να καλύψουμε ευρύ φάσμα απαιτήσεων της αγοράς (αρτοποιεία, αναψυκτήρια, ξενοδοχεία, σουπερμάρκετς, ζαχαροπλαστεία κ.λ.π).

Σήμερα, χάρη στη σταθερή πορεία 44 χρόνων και την ανάπτυξη δεσμών εμπιστοσύνης με τα προιόντα KAZAKOS, κατέχουμε πρωταρχική θέση στις προτιμήσεις των πελατών. Η παραγωγή παραδοσιακών συνταγών με τις πλούσιες γεμίσεις, που προσφέρουν αξέχαστη γευστική εμπειρία στον καταναλωτή, επιτυγχάνεται με υψηλή τεχνογνωσία και με ποιοτικές πρώτες ύλες.

Ποιότητα

Τα προιόντα μας, το δίκτυο των υπηρεσιών μας και η εξαιρετική ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού μας, είναι οι βάσεις μας για να είμαστε πρωτοπόροι στην αγορά και να προσφέρουμε ποιοτικές και οικονομκές λύσεις στις ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

Για την ικανοποίηση των παραπάνω η εταιρεία KAZAKOS έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο: ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 από το Φορέα Πιστοποίησης BUREAU VERITAS.

"Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, οι άνθρωποι της εταιρείας KAZAKOS επενδύουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους στη δημιουργία των προϊόντων που έγιναν κομμάτι της ελληνικής καθημερινότητάς μας".

Βασίλειος Καζάκος

 

Ελλ. Eng.

Τα νέα μας
Περισσότερα >>


      Web Design & Develompent by icop